09.04.2024

Müftülüğümüzde Bayramlaşma Programı

Ramazan Bayramı Münasebetiyle İl Müftülüğü Hizmet Binamızda Bayramlaşma Programı Düzenlendi.

Programa İl Müftümüz Dr. Hüseyin HAZIRLAR, İl Müftü Yardımcıları, Şehitkamil İlçe Müftüsü Feyyaz İDİN, İl Müftülüğü ve Şehitkamil Müftülüğü Daire Personeli katıldı.

Programda konuşan İl Müftümüz Dr. Hüseyin HAZIRLAR, Bayramlar sevinçlerin paylaşıldığı, kalplerin yumuşadığı, günahların bağışlandığı, akraba ve komşuların ziyaret edildiği, hediyeleşme ve ikramların cömertçe yapıldığı, müstesna günlerdir. Bayramda yaşadığımız birlik, beraberlik ve kardeşlik havasının sonrasında da devam etmesini diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramınızı tebrik ediyor, Aziz Şehitlerimizi ve Kahraman Gazilerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, daha nice bayramlarda huzur ve afiyet içerisinde buluşmayı Yüce Rabbimden niyaz ediyorum" dedi.

İl Müftümüz HAZIRLAR'ın tüm personelle tek tek bayramlaşmasının ardından program sona erdi.