27.03.2024

GELENEKSEL RAMAZAN BULUŞMALARI Kur’an Ziyafeti ve İftar Programı

İl Müftülüğümüz organizasyonu ve Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile; ilimizdeki Sivil Toplum Kuruluşları, Kanaat Önderleri, Vakıf-Dernek Temsilcileri ve Suriyeli Kanaat Önderleri “Kur’an Ziyafeti ve İftar Programında” bir araya geldi.

Programa Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma ŞAHİN, İl Müftümüz Dr. Hüseyin HAZIRLAR, İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, Suriyeli Kanaat Önderleri ve Vatandaşlarımız katıldı.

Mehmet Ziylan Camii İmam Hatibi Kasım KAHRAMAN ve Ali Topçuoğlu Camii İmam Hatibi İbrahim Halil KOCAOĞLAN’ın Kur’an Tilavetleri, Kaside ve İlahi dinletileri ile başlayan program, Diyanet İşleri Başkanlığımızın hazırladığı 2024 Yılı Ramazan Ayı Sinevizyonu ile devam etti.

İl Müftümüz Dr. Hüseyin HAZIRLAR, yaptığı açış ve selamlama konuşmasının ardından katılımlarından dolayı tüm misafirlerimize teşekkür etti.

Program, Başkanlık Müftüsü Hamdi KAVİLLİOĞLU’nun yaptığı duanın ardından sona erdi.