23.01.2023

Liseli Umreciler Dualarla Uğurlandı

Diyanet İşleri Başkanlığımız Organizasyonunda Şahinbey Belediyesince umreye gönderilen öğrenciler için program düzenlendi.

Programa Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, İl Müftü Vekili Dr. Ramazan Yıldırım, İl Müftü Yardımcısı Mehmet Arslaner, Şahinbey İlçe Müftüsü Necati Şafak, Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Erdal Kılınç , Müftülük, Belediye ve Milli Eğitim Müdürlüğü yetkileri ile Umreye gidecek öğrenciler ve aileleri katıldı.

Gaziantep Valiliği koordinesinde Gaziantep İl Müftülüğü, Şahinbey Belediyesi ve Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün paydaşlığında Şahinbey İlçesi’nde öğrenim gören lise öğrencilerine yönelik yapılan sınav sonucu dereceye giren 151 öğrenci ve onlara kutsal yolculukta rehberlik edecek olan Kafile Başkanı Araban İlçe Müftüsü Şakir Aktaş, Din Görevlileri, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Şahinbey belediyesi görevlilerinden oluşan 178 kişilik kafile için düzenlenen program duygula anlara neden oldu.

Yapılan konuşmalar ve dua sonrası öğrenciler telbiye ve tekbirlerle kutsal beldelere uğurlandı.