30.12.2022

Ali Ayyuş Erçelebi 4 - 6 Yaş Kur’an Kursumuz Dualarla Açıldı

İlimiz Şahinbey İlçesinde Ali - Ayyuş Erçelebi 4-6 Yaş Kur’an Kursu düzenlenen törenle açıldı.

Açılışa Gaziantep Valisi Davut Gül’ün yanı sıra, Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, İl Müftü Vekili Dr. Ramazan Yıldırım, Şahinbey Kaymakamı Hayrettin Çiçek, Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, İl Müftü Yardımcıları, Merkez İlçe Müftüleri, İl Protokolü, Hayırsever Erçelebi Ailesi ve vatandaşlar katıldı.

Kur’an tilaveti ile başlayan program, İl Müftü Vekilimizin selamlama konuşmasından sonra yapılan protokol konuşmaları ile devam ederek Şahinbey İlçe Müftüsü Necati Şafak'ın yaptığı dua sonrası kurdele kesimi ile sona erdi. Gerçekleşen açılışın ardından protokol üyeleri ve beraberindeki heyet Kursu gezerek öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi...