24.11.2022

"Ailenin Korunması ve Aile İçi Şiddetin Önlenmesinde Toplumsal Farkındalığın Sağlanması" konulu panel düzenlendi

İl Müftülüğü Konferans Salonunda düzenlenen ve Şahinbey Emine Konukoğlu Camii din görevlisi Kasım Kahraman'ın Kur'an tilaveti ile başlayan program İl Müftü Vekili Mehmet Arslaner'in açılış ve selamlama konuşması ile devam etti.

Diyanet İşleri Başkanlığı Vaizi Dr. Harun Dündar Karahan'ın Başkanlığımızın Ailenin korunmasına ve şiddetin önlenmesinde yönelik hizmetleri bağlamındaki konuşması sonrası Panele geçildi.

Gaziantep Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğrt. Üy. Prof. Dr. Mustafa ÜNVERDİ'nin moderatörlüğünde, Kütahya İl Müftüsü Hüseyin DEMİRTAŞ ve Gaziantep Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Lütfiye Taş'ın panelist olarak katıldığı program ilgi ile takip edildi.