29.11.2021

Hayırsever Aile 4-6 Yaş Kur'an Kursu Yaptıracak

Gaziantep Valiliği koordinesinde başlatılan, “100. Yılda 100 Hayırsever” kampanyası kapsamında Hayırsever Fatih Büyükkonuklu ile Enes Büyükkonuklu tarafından 4-6 yaş Kur'an Kursu yaptırılacak. Şehitkamil ilçesine yaptırılacak Kur'an Kursu için protokol imza töreni düzenledi.

Törene Gaziantep Valisi Davut Gül, Vali Yardımcısı YİKOB Başkanı Muhammet Önder, İl Müftümüz Dr. Hüseyin Hazırlar, Şehitkamil İlçe Müftüsü Feyyaz İdin ve Hayırsever Fatih Büyükkonuklu ile Enes Büyükkonuklu katıldı.

İl Müftümüz Dr. Hüseyin Hazırlar yaptığı konuşmada: “Diyanet İşleri Başkanlığımız toplumumuza sahih dini bilginin ulaştırılmasında son derece stratejik bir kurum. Yavrularımızın dini ve manevi değerlerle yetişmesi için Diyanet İşleri Başkanlığımızın öncülüğünde sürdürülen 4-6 Yaş Kur’an Kursu çalışması önemli bir çalışma. Bu çalışmanın en nitelikli, en nezih ortamlarda oluşturulduğu il Gaziantep. Sayın Valimizin öncülüğünde bununla alakalı bir seferberlik başladı. Bugün bu seferberliğe bir halka daha ekleniyor. Büyükkonulu ailesine bu anlamda çok teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından imzalar atılarak Vali Davut Gül Tarafından, Hayırsever Fatih Büyükkonuklu ile Enes Büyükkonuklu’ya teşekkür belgeleri verildi...