01.10.2021

Gençlik Koordinatörlüğümüzce Üniversite Kampüsünde tanıtım ve tanışma standı açıldı

İl Müftümüz Dr. Hüseyin HAZIRLAR ve İl Müftü Yardımcımız Mehmet ARSLANER, Gençlik Koordinatörlüğümüzce Gaziantep Üniversitesi Kampüsünde açılan tanıtım ve tanışma standını ziyaret etti.

Burada gençlerle sohbet eden İl Müftümüz " Gençlerimiz bizim geleceğimiz ve en kıymetlilerimiz. Müftülük olarak her zaman gençlerimizin yanında, onların hizmetinde olacağız" diyerek yakın bir zamanda üniversiteye yakın bir alana  “DİYANET GENÇLİK MERKEZİ’ ‘nin inşa edileceği  müjdesini verdi.

Yapılacak olan Gençlik merkezinde Kitap kafe, okuma salonları, çok amaçlı etkinlik ve sosyal donatı alanları, kütüphane vb.bulunacağını ve gençlerimize hizmet edeceğini ifade eden İl Müftümüz gençlerimize eğitim hayatlarında başarılar dileyerek Müftülüğümüz gençlik hizmetlerinde emeği geçen başta Koordinatörlerimiz ve Manevi rehberlerimiz olmak üzere din gönüllüsü görevlilerimize teşekkür etti.