07.02.2020

Gençliğe Değer Ara Dönem Kamp Programı

Gaziantep İl Müftülüğümüz geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin milli ve manevi değerlerine bağlı, medeniyet perspektifine sahip bir şekilde yetişmelerine katkı sunmak, gençlik çalışmalarına ivme kazandırmak, öğrencilerin tatil dönemlerini değerlendirmek, onların bilgi, ahlak, erdem, estetik, ruh güzelliği, adalet ve merhamet duygularıyla yetişmelerine katkı sunmak  amacıyla, 27-31 Ocak 2020 tarihleri arasında 12-14 Yaş Arası 83 öğrenci ile   Şahinbey Hoşgör Yeditepe Erkek Kuran Kursu ve Şehitkamil Hacı Yasin Kaplan Erkek Kuran Kursunda  "Gençliğe Değer Ara Dönem Kamp Programı" gerçekleştirmiştir.

Kampa katılan öğrencilere İl Vaizlerimiz tarafından İslam İnanç Esasları, Peygamberimizin Hayatı, Dostluk, Arkadaşlık, Kardeşlik konuları,  Toplum Destekli Büro Amirliği tarafından zararlı alışkanlıklardan korunma, Gıda Mühendisi tarafından Helal ve Temiz Gıda Tüketimi konuları anlatıldı. Tarihi ve Kültürel mekanlar ile  müze gezileri gerçekleştirildi. Gazikent  Gençlik merkezini ziyaret eden öğrenciler ok atarak ve matrak oynayarak keyifli saatler geçirdiler. Rehberlik ve Teftiş Başkanı Fatih Mehmet Karaca, İl Müftü yardımcıları Mehmet Güneş, Hayriye Aydın Şehitkamil Müftüsü Feyyaz İdin, Şahinbey Müftüsü Mahmut Arcaklıoğlu, kampı ziyaret ederek öğrenciler ile birebir ilgilendiler.

Kapanış Programına katılan İl Müftüsü Ahmet Çelik Öğrencilere çeşitli hediyeler vererek öğrencilerle sohbette bulundu.