09.10.2020

Mehmet ARSLANER

26.01.1976 yılında Hatay/Kırıkhan ilçesinde doğdu. Kırıkhan İmam Hatip Lisesinden mezun oldu.

Bursa İnegöl ve Osmangazi ilçelerinde Müezzin ve İmam İmam Hatip olarak göreve yaptı. Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu.

DİB. Konya Selçuk Eğitim Merkezinde vaizlik-müftülük ihtisas kursunu tamamladı.

Konya Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, Temel İslam Bilimleri Ana Bilim Dalı, Kelam Bilim Dalı'nda Yüksek Lisansını tamamladı.

Almanya Münster Din Hizmetleri Ateşelik bölgesinde Gelsenkirchen Rotthausen Yeni Camiinde din görevlisi olarak çalıştı.

Konya Bozkır ve Hatay Erzin İlçelerinde Vaizlik, Malatya Pütürge ilçesinde İlçe Müftülüğü ve Kütahya İl Müftü Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

Gaziantep İl Müftü Yardımcısı olarak görev yapan Mehmet ARSLANER; Evli, iki erkek ve iki kız çocuğu babasıdır.