Gaziantep Müftülüğü

07.11.2018

Nizip İlçe Müftümüze Veda

Nizip İlçe Müftüsü  Osman Şekerci hocamızın tayini Hatay İlinin İskenderun ilçesine çıkması münasebetiyle Gaziantep İl Müftülüğümüzde veda programı düzenlendi.

Veda programına Gaziantep İl Müftümüz Ahmet Çelik, İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri katıldı.

Veda programında duygularını dile getiren İl Müftümüz Ahmet Çelik şu açıklamalarda bulundu; Nizip Müftümüz Osman Şekerci  ile çalıştığımız zaman zarfında beyefendilik ve çalışkanlıkları dolayısıyla kendilerinden memnun kaldıklarını, Görevlerin gelip geçici olduğunu önemli olan geride hoş bir sada ve muhabbet bırakmak olduğunu dile getirerek yeni görev yerlerinde de aynı şekilde başarılı olmalarını, burada kurulan bağların devam ettirilmesini dileyerek duygularını ifade ettiler.

Program İl Müftümüzün  tayini çıkan İlçe Müftüsüne plaket takdim etmesiyle son buldu.