05.06.2024

MACERA BİTTİ MUTLU SON

Müftülüğümüze bağlı 4-6 yaş Kur'an Kurslarımız muhteşem bir kapanış ile yıl sonu etkinliğini gerçekleştirdi.
İslahiye Kaymakamımız  Mehmet SOYLU, İslahiye Cumhuriyet Başsavcımız Nurettin GÜNER, İl Müftü Yardımcımız Nazife SAĞLAMOĞLU, Daire Amirleri ve kıymetli velilerimizin katılımı ile gerçekleşen program, İlçe Vaizi Aydın BAHÇA'nın Kur'an'ı Kerim tilaveti ile başladı.
İlçe Müftümüz Hasan KİRAZ'ın selamlama konuşması, akabinde İl Müftü Yardımcımızın 4-6 yaş Kur'an kurslarımızın faaliyetleri ve yapılan hizmetleri hakkında yaptığı bilgilendirmenin ardından, sahneye günün kahramanları sevgili öğrencilerimiz çıkarak bir birinden güzel etkileri ile izleyenlerden tam not aldı.
Katılımlarından dolayı değerli haziruna, emek, gayret ve üstün başarılarından dolayı kıymetli Öğreticilerimize ve günün kahramanları sevgili öğrencilerimize gönülden teşekkür ederiz.