13.10.2022

MEVLİD-İ NEBİ İLE CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI PROGRAMI

Mevlid-i Nebi,Camiler ve Din görevlileri haftası münasebetiyle Yavuzeli İlçe Müftülüğünce konferans düzenlendi.Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda İlçe Müftüsü Mehmet ALTUNAL teşekkür ettiği açış  konuşmasında Mevlid-i Nebi,Camiler ve Din Görevlileri haftasının hayırlar getirmesi temennisinde bulundu. İlçe Kaymakamı Sayın Hasan Raşit Taşkın Peygamberimize ittiba etmenin önemini dile getirdiģi selamlama konuşmasını gerçekleştirdi. Gaziantep İl Müftüsü Dr.Hüseyin HAZIRLAR tarafından "Peygamberimiz,Cami ve İrşat" konulu konferans verildi.Program sonunda İlçe Kaymakamı Sn.Hasan Raşit TAŞKIN ve İl Müftüsü Dr. Hüseyin Hazırlar İlçemizde yapılan kompozisyon yarışmasında derece yapan öğrencilere hediye takdiminde bulundu.