Yavuzeli Müftülüğü

Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

15 Temmuz Dolayısıyla İlçe Kaymakamımız Sayın Ramazan TAŞKIN,İlçe Müftümüz Sayın Halil BİLİK ve İlçe Emniyet amiri Sayın İsmail UZUN, Vatan Bayrak ve Mukaddesatımız uğruna Feda-i Can eyleyen Aziz şehitlerimizin ailelerine ziyarette bulundular.
Detay

2020 Yılı Yaz Kuran Kurslarımız bu sene, içerisinde bulunduğumuz Pandemi süreci dolayısıyla Camiilerimizde değil, Diyanet Tv ekranlarında yapılacaktır.
Detay

Yavuzeli İlçe Müftülüğü Vefa Sosyal Destek grubu olarak Din Görevlilerimiz tarafından 65 yaş üstü kimsesiz bir vatandaşımızın tarlası sürüldü. Vefakar din görevlilerimize teşekkür ederiz.
Detay

Yavuzeli Vefa Sosyal Destek Grubumuz 65 yaş üstü Vatandaşlarımızın gereken ihtiyaçlarını temin etmek üzere sahada hizmetlerine devam ediyor.
Detay

Yavuzeli ilçe Müftülüğümüze bağlı 4-6 yaş Kuran Kursumuzda minik öğrencilerimizin Kuranı Kerime geçiş proğramında İlçe Müftümüz Halil BİLİK Hocamız öğrencilerimizin tacını taktı.
Detay

Yavuzeli İlçe Müftülüğümüze bağlı bütün Camilerimiz, Kur’an Kursları, TDV Yavuzeli şubesi ve hayırseverler tarafından İdlibli savaş mağduru ailelere ulaştırılmak üzere hazırlanan yardım tırı İlçe müftümüz Halil İLİK'in yaptığı dualarla yola çıktı
Detay

İlçemiz merkezinde aralarında husumet bulunanGÜZELve YILDIZ aileleri İlçe Müftümüz Sayın Halil BİLİK İlçe Kaymakamımız Sayın Ramazan TAŞKIN, İlçe Belediye Başkanı Sayın Mustafa Kemal SAKAROĞLU ve Daire Amirlerimizin katkılarıyla barıştırılmıştır.