03.12.2021

Dünya Engelliler Gününde Gaziantep Engelsiz Yaşam Merkezine Ziyaret

İlçe Müftümüz Feyyaz İDİN, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Şahinbey İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Mahmut KELEŞ, Din Hizmetleri Uzmanı Yunus KILIÇ, Gaziantep Müftülüğü İl Engelli Koordinatörü Ahmet MANSUR, Şehitkamil İlçe Engelli Koordinatörleri Ömer UĞRAŞ ve Hatice ATKIN ile birlikte Gaziantep Burç Ormanları yanında yer alan Engelsiz Yaşam Merkezini ziyaret etti.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yapılan ziyarette kurum yöneticileri, öğretmenler ve engelli vatandaşlar ile bir araya gelen heyet, onlara gül takdiminde bulundu.
Gaziantep Engelsiz Yaşam Merkezi'nde, görme, işitme, zihinsel, dil ve konuşma güçlüğü, özel öğrenme güçlüğü, yaygın gelişimsel ve bedensel engelli olmak üzere 7 alanda  destek gören engellilerle  ilgilenen İlçe Müftümüz, Müftülük olarak her daim ve her yaştan engelli vatandaşlarımızın yanında olduklarını belirtti.
Gaziantep Engelsiz Yaşam Merkezi Müdürü, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İlçe Müftümüze ve beraberindeki heyete teşekkür etti.