03.12.2021

İlk Gizem Özel Eğitim ve Rahabilitasyon Merkezine Ziyaret

İlçe Müftümüz Feyyaz İDİN, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü  münasebetiyle İl Müftü Yardımcısı Hayriye AYDIN, İl Engelli Koordinatörü Ahmet MANSUR ve  İlçe Engelli Koordinatörü Ömer UĞRAŞ ile birlikte Şehitkamil Pancarlı Mahallesinde bulunan İlk Gizem Özel Eğitim ve Rahabilitasyon Merkezini ziyaret etti.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yapılan ziyarette kurum yöneticileri, öğretmenler ve öğrencilerle bir araya gelen İlçe Müftümüz, sevginin tüm engelleri ortadan kaldıracağını belirterek, Müftülük olarak her zaman engelli ve dezavantajlı gençlerin ve çocukların yanında olduklarını belirtti.
Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü, ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti