31.03.2020

Şehitkamil Müftülüğü Din Görevlilerimiz "Vefa Sosyal Destek Grubu" Üyesi Olarak Sahada Aktif Çalışıyor

Koronavirüsle mücadele konusunda Kaymakamlığımızca organize edilen ve Sayın Kaymakamımız Ömer KALAYLI'nın başkanlığında oluşturulan 113 Koordinasyon Merkezinde 7/24 alanda hizmet üreten “Şehitkamil Kaymakamlığı Vefa Sosyal Destek Grubu”na üye olan ve sahada aktif olarak görev yapan 250 Din Görevlisi vefakar ve cefakar hocalarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.

Şehitkâmil Kaymakamlığımız koordinesinde, ihtiyaçlarını karşılayacak yakını bulunmayan 65 yaş üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın temel ihtiyaçlarını karşılamak üzere, "Vefa Sosyal Destek Grubu"na bağlı olarak her mahallede oluşturulan Koordinasyon Merkezlerinde Okul Müdürleri, Müdür Yardımcıları, Öğretmenler, mahalle görev yapan Din Görevlileri, İlçe Sağlık Görevlileri, STK'lar, Mahalle Muhtarları, Yardımcı Hizmetler Personeli, (Hizmetli Memur, Sürekli İşçi, İş-Kur Temizlik., İş-Kur Güvenlik) Şehitkamil Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Şehitkamil Belediye Başkanlığı Görevlileri, Kızılay görevlileri, 65 yaş üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızdan gelen her talep (ev temizliği, maaş çekimi, alış veriş vb.) mahallinde Mahalle Ekiplerince takip ve ihtiyaçlarını, taleplerini çözüme kavuşturuyor.