13.03.2020

ORTAOKULLAR ARASI "ÇANAKKALE ZAFERİ ve MEHMET AKİF ERSOY" KONULU RESİM VE KOMPOZİSYON YARIŞMASI

Şehitkamil Müftülüğü tarafından Ortaokul öğrencileri arasında "Çanakkale Zaferi ve Mehmet Akif Ersoy" konulu kompozisyon ve resim yarışması düzenlenecektir.
Yarışmaya, Şehitkamil Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı örgün eğitim-öğretime devam eden ortaokul öğrencileri katılabileceklerdir.
Yarışmacılar, başvuru ve eser teslimi esnasında öğrenci (ortaokul) olduğunu belirten belgeyi ve T.C. Kimlik Kartını yanlarında bulunduracaklardır. Ayrıca her bir öğrenci, velisi tarafından imzalanmış “Velisi bulunduğum …………….. ‘nın Müftülüğünüzce düzenlenen kompozisyon/resim yarışmasına katılmasına, adının ve eserinin Diyanet İşleri Başkanlığı’nca internet ve sosyal medyada yer almasına, eserinin basılarak yayınlanmasına muvafakat ederim” şeklindeki belgeyi Müftülüğe teslim etmek zorundadır. Eserin teslim alındığına dair belge, yarışmacıya müftülüklerce verilecektir.
Başvurular, Şehitkamil Müftülüğüne bireysel olarak, eser teslimi ve başvuru aynı anda olacak şekilde gerçekleştirilecektir. Son başvuru 31 Mart 2020 tarihi olarak belirlenmiştir.