12.03.2020

6 Yaşında Kur'an-ı Kerim'i Hatmetti

İlçemiz İmam Çağdaş 4-6 Yaş Kur'an Kursu öğrencisi Ceren Yıldız, 6 yaşında Kur'an-ı Kerim'i hatmetti. 12 Mart 2020 Perşembe günü İmam Çağdaş Kur'an Kursumuzda düzenlenen "Hatim ve İstiklal Marşının Kabulü /Mehmet Akif Ersoy’u Anma" programına katılan İlçe Kaymakamımız Sayın Ömer KALAYLI 6 Yaşında Kur'an-ı Kerim'i hatmeden öğrencimiz Ceren YILDIZ'ın tacını taktı. Programa katılanlara hitap eden İlçe Müftümüz Feyyaz İDİN konuşmasını “Yavrularımızı, sağlam dinî bilgiler, edep, ahlak ve güzel terbiye ile yetişmeleri için kurslarımıza gönderen ve bizlere emanet eden velilerimize teşekkür ediyorum. Yüce Rabbimiz onları Kur’an'ın nuruyla nurlandırsın, keremiyle keremlendirsin, şerefiyle şereflendirsin. Bütün öğrencilerimizi, anne-babalarını, onları yetiştiren hocalarını, kursumuza maddi-manevi emek verenleri, cami görevlilerimizi ve kursumuzun banileri Çağdaş ailesini tebrik ediyorum. Bu yaşta Kur’an-ı Kerim'i hatmeden yavrumuzu da hassaten tebrik ediyorum" diyerek tamamladı. 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencilerinin hazırladıkları program beğeniyle takip edildi. Kur'an- Kerim'i hatmeden öğrencimizle İstiklal Marşını ezbere okuyan öğrencilerin hediye ve madalyalarını İlçe Kaymakamımız Sayın Ömer KALAYLI, İlçe Müftümüz Feyyaz İDİN ve Cami İmam-Hatibimiz İbrahim BÜYÜK takdim etti. Program, yapılan ikramlarla sona erdi.