06.03.2020

Diyanet İşleri Başkanımız Sayın Prof.Dr. Ali ERBAŞ'ın Katılımıyla İlçemiz Ökkeş Eruslu Camiinde "Sabah Namazı Buluşması" Gerçekleştirildi.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Sayın Ali ERBAŞ, 06 Mart 2020 cuma günü İlçemiz Ökkeş Eruslu Camiinde düzenlenen "Sabah Namazı Buluşması"nda çocuklar ve gençlerle bir araya geldi. Din görevlilerimizin Kur'an tilavetlerinin ile başlayan programda sabah namazını kıldırdıktan sonra cemaate hitap eden Diyanet İşleri Başkanımız, namazın Müslümanların hayatındaki önemine değindi. Terörle mücadeleye de değinerek, "Şehitlerimiz var. Gaziantep'te bugün bir şehidimiz var. Bu topraklar, şehit kanlarıyla yoğrulmuş, Rabbim tüm şehitlerimize rahmet eylesin” diyerek aziz şehitlerimiz için dua etti. Gençlere yönelik tavsiyelerde de bulunan Sayın Başkanımız, Kuran Kursu öğrencilerine tavsiyelerde bulunarak tebrik etti. Program, yapılan çorba ve kahvaltı ikramı ile sona erdi.