06.03.2020

Diyanet İşleri Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ali ERBAŞ’ın Katılımıyla Din Görevlileri Buluşması Gerçekleştirildi.

Diyanet İşleri Başkanımız Sayın Prof.Dr. Ali ERBAŞ'ın Katılımıyla Din Görevlileri Buluşması Gerçekleştirildi.

Diyanet İşleri Başkanımız Sayın Prof.Dr. Ali ERBAŞ 05 Mart 2020 Perşembe günü Şahinbey Akkent Kongre ve Sanat Merkezinde "Din Görevlileri Buluşması" programında Gaziantep Din Görevlilerilerimizle bir araya geldi. Şehitkamil Ülgen Konukoğlu Cami İmam-Hatibi Musa BİLİR'in Kur'an tilaveti ile başlayan programda Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Ali Erbaş, Gaziantep’te din görevlilerimize yaptığı konuşmada bugün bilgi ve hikmetle donanmış din görevlilerine her zamankinden daha çok ihtiyaç olduğunu belirterek, “İslam’a ve insanlığa hizmet için çalışmak, büyük bir nimet ve onurlu bir görevdir” dedi. Programda, görev süresi dolduğu için emekliye ayrılan Gaziantep İl Müftümüz Sayın Ahmet ÇELİK hocamız da veda konuşması yaparak, helallik istedi. Programa, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Selim ARGUN, Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Kadir DİNÇ ile İnsan Kaynakları Genel Müdürü Akif PUSMAZ da katıldı.