07.11.2019

İlçe Müftümüz Şehitkamil Vehbi Dinçerler Fen Lisesinde Mevlid-i Nebi Programına Katıldı

İlçe Müftümüz Feyyaz İDİN 06 Kasım 2019 tarihinde Şehitkamil Vehbi Dinçerler Fen Lisesinde düzenlenen "Mevlid-i Nebi Programına" katıldı.
Programa konuşmacı olarak katılan ve "Bizler; iyiyi kötüden ayırt etmeyi, birbirimizi sevmeyi, paylaşmayı, yardımlaşmayı, doğruluğu, dürüstlüğü, hoşgörünün en mükemmelini, insana saygının en yücesini, şefkat ve merhametin sınır tanımayan boyutunu, adaletin en güzel tatbikatını, kısaca her şeyin en iyisini ve en güzelini, o “Rahmet Peygamberi”nin tebliğ, tavsiye ve uygulamalarından öğrendik. Gözümüzün nuru, yüreğimizin aydınlığı bir fazilet güneşi ve hidâyet meş’alesi olan Sevgili Peygamberimizin gönderilişi, Yüce Allah’ın bütün insanlara en büyük nimetlerinden birisidir" diyerek sözlerine başlayan İlçe Müftümüz Sayın Feyyaz İDİN, bu yılki Mevlid-i Nebi Haftasının teması olan "Hz. Peygamber ve Aile" hakkında önemli bilgiler paylaştı. Program, Okul Müdürü Sayın Servet ÖZGÜL'ün günün anlam ve önemine binaen İlçe Müftümüze yaptığı hediye takdimi ve öğrencilerle çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.