22.02.2019

ŞEHİTKAMİL MÜFTÜLÜĞÜ ŞUBAT TOPLANTIMIZ

ŞEHİTKÂMİL'DE GÜZEL ŞEYLER OLUYOR

Şubat Mutad Personel toplantımız 22 Şubat Perşembe günü gerçekleşti,

Gaziantep İl Müftülüğü Toplantı Salonunda İmam-Hatip, Müezzin-Kayyımların ve Kur'an Kursu Öğreticilerin katılımıyla İlçe Müftümüz Sayın Ömer KESKİN’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantı Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Toplantıya başkanlık eden İlçe Müftümüz Sayın Ömer KESKİN , Şube Müdürü Sayın Murat TAŞDELEN Şube Şefi Sayın Mustafa DEMİRCİ  tarafından gündeme dair maddeler ve diğer mevzuat bilgileri hakkında tüm görevlilerimize bilgi verildi.

Toplantıya katılan Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü, Din Görevlilerimize "Uyuşturucu ve Bağımlılık" konulu Seminer verdi.

Ayrıca Müftülüğümüze bağlı Koçlu Mahalle Camii İmam-Hatibi Hilmi BOZKURT hocamız yapmış olduğu Cami ve Gençlik faaliyetleri hakkında sunum yaptı.

Gündem maddeleri hakkında görevlilerimizin görüş ve önerilerini sunmasının ardından 15 Temmuz ve tüm Şehitlerimiz için dua edilerek  toplantımız sona erdi.