10.04.2024

Ramazan Bayramı Dualarla İdrak Edildi

İlçemizdeki tüm camilerimizde Ramazan Bayramı namazı sonrası aziz şehitlerimiz, Filistin ve dünyadaki tüm mazlumlar için dualar edildi. İlçe Müftümüz Feyyaz İDİN, sabah ve bayram namazını depremden en çok etkilenen  Nurdağı Fatih Millet Camiinde kıldırdı. Din görevlilerimiz Eyyüp KUŞBEY ve Mustafa Tayyip YAŞAR'ın Kur'an tilaveti ile başlayan program, kılınan sabah namazı, tesbihat, bayram sohbeti ve bayram namazı ile devam etti. Program sonrasında camiyi dolduran depremzede vatandaşlarımızla bayramlaşan Müftümüz, Nurdağı İlçe Müftülüğü personelinin bayramlarını tebrik etti. “Ailece Bayram Namazında Buluşalım” programı kapsamında bayram namazında camilerimiz vatandaşlarımızla dolup taştı. Bazı camilerimizde vatandaşlarımız bayram namazına aileleri ile birlikte katıldı.