09.04.2024

Hatimle Teravih Namazı Dualarla Tamamlandı

İlçemizde bu yıl Ramazan ayında 7 camide din görevlilerimizin ve hafızlık kursu öğrencilerimizin kıldırdıkları hatimle teravih namazları büyük ilgi gördü. İlçemiz Hacı Nazire Eruslu Caminde Ramazan ayı boyunca İl Müftümüz Dr. Hüseyin HAZIRLAR tarafından kıldırılan hatimle teravih namazı, yapılan hatim duasıyla sona erdi. Namaz sonrası görevlilerimizin Kur'an tilavetinin akabinde hatim duasını Başkanlık Müftüsü Hamdi KAVİLLİOĞLU  yaptı. İlçe Müftümüz Feyyaz İDİN, Ramazan boyunca ilçemizin farklı mahallelerinden her akşam hatimle teravih namazına gelerek camiyi dolduran vatandaşlarımıza teşekkür etti.
Aileleriyle birlikte hatimle teravih namazını kılan vatandaşlarımız, hem teravih namazını eda etmiş hem de hatim yapma sevabını almış olmaktan duydukları memnuniyeti ifade ettiler. Hatim duası programı, İlçe Kaymakamımız Ömer Hilmi YAMLI ve İl Müftümüz Dr. Hüseyin HAZIRLAR, vatandaşlarımızın bayramını tebrik etti.