04.04.2024

Öğrencilerimizin Gazze'ye Yardımları Devam Ediyor

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı tarafından "Özgür Filistin’in Yanındayız" sloganıyla başlatılan Filistin'e yardım kampanyasına destek devam ediyor.
İlçemiz Akşemsettin Kur’an Kursu ile Hz. Hamza  Kur'an Kursu Öğrencilerimiz "Filistinli Kardeşlerimizin Yanındayız" kampanyası kapsamında topladıkları yardımı İlçe Müftümüz Feyyaz İDİN'e teslim ettiler.
İlçe Müftümüz, mazlum ve mağdur Filistin'li kardeşlerimiz için güzel bir dayanışma örneği sergileyen kursiyerlerimizi ve onlara rehberlik eden Kur'an Kursu Öğreticilerini tebrik ederek "Teşekkür Belgesi" takdim etti. Kursta okunan mukabele programlarına katılan ve kursiyerlere sohbet eden Müftümüz, ayrıca Türkiye Diyanet Vakfının yurt içi ve yurt dışında yürüttüğü hizmetler hakkında bilgi verdi.

#filistin #gazze #bağış
#sehitkamilmuf