04.04.2024

Hafızlara Belgeleri Takdim Edildi

Şehitkamil Müftülüğümüze bağlı Yatılı Kur’an Kurslarımızda hafızlık eğitimini tamamlayan ve Diyanet İşleri Başkanlığımızca gerçekleştirilen Hafızlık Tespit Sınavı'nda başarılı olarak hafızlık belgesi almaya hak kazanan öğrencilere hafızlık belgeleri takdim edildi.
Gazikent, Ashab-ı Suffa Kur’an Kurslarında hafızlıklarını tamamlayan öğrenciler için İlçe Müftülüğümüzde “Belge Takdim Töreni” düzenlendi.
İl Müftümüz Dr. Hüseyin HAZIRLAR, İlçe Müftümüz Feyyaz İDİN ve Şube Müdürümüz Reşit YILDIZ'a katıldığı törende öğrencilerimize hafızlık belgeleri ve hediyeleri takdim edildi.
İl Müftümüz Dr. Hüseyin HAZIRLAR, hafızlıklarını tamamlayan öğrencilerimizi, anne-babalarını, onları yetiştiren hocalarımızı tebrik etti.