03.04.2024

İl Müftümüz Hafızlarımızla İftarda Buluştu

İlçemiz Hacı Gülsüm Eruslu Hafızlık Kur'an Kursu'nda iftar programı düzenlendi. Düzenlenen iftar programına İl Müftümüz Dr. Hüseyin HAZIRLAR, İlçe Müftümüz Feyyaz İDİN, İl Müftü Yardımcımız Nazife SAĞLAMOĞLU, kursumuzun banisi hayırsever Hacı Ökkeş ERUSLU ve diğer misafirlerimiz hafız öğrencilerimizle birlikte iftar yaptı. Programda konuşma yapan İl Müftümüz, kursumuzun hayırsever banisine, hizmetleri ve gayretli çalışmaları dolayısıyla Kurs Yönetici ve Öğreticilerimize teşekkür ederek programa katılanların yaklaşmakta olan Kadir Gecelerini ve Bayramlarını tebrik etti. Program, son dönemde hafızlık sınavında başarılı olan öğrencilere belgelerinin ve tüm öğrencilere hediyelerinin takdim edilmesiyle sona erdi.