27.03.2024

Kaymakamımız ve İl Müftümüz Hafızlarımızla İftarda Buluştu

Kaymakamımız Ömer Hilmi YAMLI, İl Müftümüz Dr. Hüseyin HAZIRLAR ve İlçe Müftümüz Feyyaz İDİN,  İlçemiz Gazikent Kur’an Kursunda düzenlenen iftar programına katılarak örgün eğitim ile birlikte hafızlık eğitimi alan öğrencilerimizle birlikte iftar yaptı. İftar öncesi kursu ziyaret eden Kaymakamımız, kursta yürütülen eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Kursumuzun iftar programı öğrencilerimizin Kur'an tilavetleri, iftar ve yemek duaları ile başladı. İftar sonrası öğrencilerimizle sohbet eden ve birlikte iftar sofrasında buluşmaktan duydukları memnuniyeti ifade eden Kaymakamımız ve İl Müftümüz, öğrencilerimize kendilerini en iyi şekilde yetiştirmelerine dair ufuk açıcı tavsiyelerde bulunarak eğitim hayatlarında başarılar diledi. İftar programına Emine Konukoğlu İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Mehmet DEMİR, Müftülük personelimiz, Kurs Yönetici ve Öğreticilerimiz de katıldı.