21.03.2024

MİRAÇ 4-6 YAŞ KUR'AN KURSU ÖĞRENCİLERİMİZİN RAMAZAN ÇOŞKUSU

İlçemiz Müftülüğü Miraç 4-6 Yaş Kur’an Kursumuzda Ramazan ayı Etkinlikleri kapsamında öğrencilere yönelik "Tekne Orucu İftarı" ve öğrenci velilerine yönelik "Ramazan ve Çocuk" konulu program düzenlendi. Kursumuzun etkinlik salonunda Kur'an tilaveti ve ilahilerin okunmasıyla başlayan programda İl Müftü Yardımcısı Nazife SAĞLAMOĞLU velilere "Ramazan ve Çocuk" konulu sohbet etti. Kursumuzun yemekhanesinde devam eden  "Tekne Orucu İftarı" programında oruçlarını açan öğrenciler, TDV Kadın Kolları Başkanı Ferah AKSOY ile TDV Gönüllüsü Aslı ALÇIK'ın hazırladıkları etkinliklerle orucun ve Ramazan ayının önemini eğlenerek öğrendiler.
Kurs Yönetici ve öğreticilerimizin birlikte hazırladıkları "Minik Öğrencilerin Ramazan Heyecanı" programı, öğrencilere verilen hediyelerin ardından sona erdi.