21.03.2024

"Şiir Okuma" ve "Resim Yapma" Yarışmasında Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllerini Aldı

İlçe Müftülüğümüz tarafından düzenlenen Ortaokullar arası “12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü” ile "18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi Ve Şehitleri Anma Günü" konulu "Şiir Okuma" yarışması ile Liseler arası "Çanakkale Ruhu" konulu "Resim Yapma" yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri İlçe Kaymakamımız Sayın Ömer Hilmi YAMLI tarafından takdim edildi. İlçe Müftümüz Feyyaz İDİN ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet YAĞCI'nın da katıldığı ödül takdim programında öğrencilerle sohbet eden Kaymakamımız YAMLI, gösterdikleri başarıdan dolayı öğrencilerimizi tebrik etti.
Liseler arası düzenlenen “Çanakkale Ruhu” konulu resim yapma yarışmasında dereceye giren öğrenciler;
1. Zeynep Gezen (Aysel İbrahim Akınal Güzel Sanatlar Lisesi)
2. Hümeyra Ölçek (Aysel İbrahim Akınal Güzel Sanatlar Lisesi)
3. Hayrunnisa Zincirci (Sabahattin Zaim Sosyal Bilimler Lisesi)
Ortaokullar arası düzenlenen şiir okuma yarışmasında dereceye giren öğrenciler;
1. Nergiz Akaltun (Olcay Külah Ortaokulu)
2. Berat Emre Uysal (Emine Konukoğlu Ortaokulu)
3. Hilal Zühre Yıldırım (Olcay Külah Ortaokulu)
#istiklalmarşınınkabulü