13.02.2023

Din Görevlilerimiz Depremde Vefat Edenlerin Defin İşlemlerinde Destek Görevine Devam Ediyor

İl Müftümüz Dr. Hüseyin HAZIRLAR, İlçe Müftümüz Feyyaz İDİN ile birlikte Asri Mezarlıkta depremde vefat eden vatandaşların teçhiz, tekvin ve defin işlemlerinde destek hizmeti veren din görevlilerimizi ziyaret ederek
yürütülen hizmetler hakkında bilgi aldı. İl Müftümüz HAZIRLAR, depremin yaşandığı ilk günden itibaren asri mezarlıkta depremde vefat eden vatandaşların teçhiz, tekvin, defin ve manevi rehberlik görevini yürüten
Şehitkamil Müftülüğünde görevli erkek/bayan din görevlilerimizi ziyaretinde "içinde bulunduğumuz olağanüstü ve zorlu şartlarda, soğuk demeden, gece-gündüz demeden, hatta kendi sıkıntılarını bir kenara bırakarak acıların paylaşılması, yaraların sarılması hususunda bizzat sahada hizmet eden, canla-başla görev yapan tüm din görevlisi arkadaşlarımıza cân-ı gönülden teşekkür ediyorum" dedi. Depremde vefat eden vatandaşlarımız, İl Müftümüzün namazlarını kıldırmasının ve İlçe Müftümüzün duasının ardından ebediyete uğurlandı.
#diyanethaber #deprem #gaziantep