24.07.2024

İlçe Müftümüz Feyyaz İDİN Personeli ile Vedalaştı

İlçemiz Müftüsü iken İstanbul İli Başakşehir İlçe Müftüsü olarak atanan Feyyaz İDİN hocamız Gaziantep İl Müftülüğü Konferans Salonunda gerçekleşen Temmuz ayı mutat toplantısında personelimizle Vedalaştı. Abdülkadir Büyükkonuklu Camii Müezzin Kayyımı Avni SARI hocamızın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, Şube Müdürlerimizin gündem maddedilerini değerlendirmeleri ile devam etti. Sonrasında görevlilerimize hitap eden Sayın İDİN, ilçemizde görev yaptığı 5 yıllık süreçle ilgili duygu ve düşüncelerini paylaştığı konuşmasının sonunda helallik diledi.
Toplantıda söz alan personelimiz müftü beye özverili çalışmaları, ilçemize kazandırdığı Kur’an Kursları, personele karşı hasbi davranışları ile yapmış oldukları hizmetlerinden dolayı teşekkür etti ve yeni görev yerinde başarı dilekleri ile toplantı son buldu.