08.06.2016

Şüheda Alp Öğrencimizin Başarısı

Diyanet İşleri Başkanlığımızın Kur’an kurslarına katılımı artırmak ve Kur’an-ı Kerim’i güzel okumayı teşvik etmek amacıyla Başkanlığımıza bağlı Kur’an kurslarında eğitim-öğretim gören 18 yaş altı kız öğrenciler arasında Şehitkamil Müftülüğümüze bağlı Hacı Gülsüm Eruslu Kur’an Kursu öğrencisi “Şüheda ALP Şanlıurfada Bölge birincisi olarak,Ankara’da yapılan Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma yarışmasında ön elemelerini başarı ile geçerek Türkiye finalinde Birincilik için yarışmaya hak kazandı.

Yarışmaya 16 Bölge birincisinin katıldığı ve Şehitkamil Müftülüğümüze bağlı Hacı Gülsüm Eruslu Kur’an Kursu öğrencisi “Şüheda ALP’ında olduğu yedi bölgenin yarışmacılarının katılacağı Türkiye finali 24 Mayıs 2016 tarihinde Tekirdağ’da yapılacaktır.

İlçe Müftümüz Sayın Ömer Keskin, Öğrencimizi tebrik ediyor 24 Mayıs 2016 tarihinde Tekirdağda yapılacak Türkiye finalinde birinci olacağına inanıyor, başarılarının devamını diliyorum diyerek öğrencimize, ailesine ve Kur’an Kursu Hocamıza teşekkürlerini iletti.