18.04.2018

NİSAN AYI MUTAD TOPLANTIMIZ

Nisan Mutad Personel toplantısı 17 Nisan Salı günü gerçekleşti,

Gaziantep İl Müftülüğü Toplantı Salonunda İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyımların katılımıyla İlçe Müftümüz Sayın Ömer KESKİN’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantı Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Toplantıya başkanlık eden İlçe Müftümüz Sayın Ömer KESKİN , Şube Müdürü Sayın Murat TAŞDELEN  tarafından gündeme dair maddeler ve diğer mevzuat bilgileri hakkında tüm görevlilerimize bilgi verildi.

Toplantıda katılan Gaziantep Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim Üyesi Doç. Dr. Mahmut Çınar Miraç Kandili münasebetiyle "Kudüs ve Mescid-i Aksa" konulu konferans verdi.

Ayrıca Toplantımıza İl Müftüsü Ahmet Çelik, İl Müftü Yardımcıları, Zehra Üniversitesi Rektörü Mustafa MÜSLİM katıldı.

Program sonunda Gaziantep Müftülüğü ve Zehra Üniversitesinin ortaklaşa düzenlediği İmam-Hatip ve Müezzin Kayyımlar için Pratik Arapça kursundan mezun olanlara sertifikaları verildi.