15.01.2018

İlçe Müftüleri Toplantısı

Gaziantep İl Müftülüğü ile İlçe Müftülükleri arasındaki koordineyi güçlendirmek, yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak, hizmette verimliliği arttırmak ve yapılan hizmetleri yerinde görmek maksadıyla her ay farklı bir yerde yapılan İlçe Müftüleri toplantısı  bu ay 11 Ocak 2018 Perşembe günü Şehitkâmil Müftülüğünün ev sahipliğinde Şehitkâmil Diyanet Akademi’de gerçekleştirildi.

Şehitkâmil Diyanet Akademi’de  düzenlenen toplantıda, 2018 yılı Hac Umre organizasyonu, Aile ve Dini Rehberlik Bürolarının faaliyetleri İl ve İlçelerde yürütülen Din Hizmetleri, Eğitim Hizmetleri, Cami ve Kur'an Kursu,s f87uygıjuhıjhkhmehmey tg aahraz24531Ameh Hizmetlerinin kalitesini arttırmak ve Cami Dışı Din Hizmetlerinin yaygınlaştırılması için yapılacak çalışmalar görüşüldü.

Toplantı iyi dilek temennilerinin ardından hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.