19.07.2017

Dini Değerlerin İstismarı ve Din Algısına Verdiği Zarar Konulu Konferans

Gaziantep İl Müftülüğü Konferans Salonunda düzenlenen programa, Diyanet İşleri Başkanlığı Teftiş Kurulu Başkanı Prof. Dr. İsmail Karagöz, Gaziantep Vali Yardımcısı Halil Uyumaz, Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürü İsa Güven, İl Müftüsü Ahmet Çelik, ilçe müftüleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Şehitkamil İlçe Müftülüğü ve Şahinbey Müftülüğü Personelleri katıldı.

Hafız Musa Bilir’in Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, Gaziantep İl Müftüsü Ahmet ÇELİK'in açılış konuşması ve Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 15 Temmuz darbe gecesini konu alan sinevizyon gösterimi ile devam etti.

Programa konuşmacı olarak katılan Diyanet İşleri Başkanlığı Prof. Dr. İsmail Karagöz, “Ülkemizi 15 Temmuz Sürecine Getiren Dini Değerlerin İstismarı ve Din Algısına Verdiği Zarar" başlıklı bir konuşma yaparak son buldu.