16.12.2016

Aralık Ayı Personel Toplantısı

2016 Yılı Aralık Ayı personel toplantımız 15.12.2016 Perşembe günü İl Müftülüğümüzün Konferans Salonunda Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Davut Kaya, İl Müftüsü Ahmet ÇELİK, İlçe Müftüsü Ömer KESKİN, İmam-Hatip, Müezzin Kayyım ve Kur’an Kursu öğreticilerinin katılımlarıyla gerçekleşti.

Toplantı, Davut KAYA hocamızın Kur'an Tilaveti, İl Müftümüz Ahmet ÇELİK'in konuşması, Ömer KESKİN hocamızın açılış konuşması ve gündem maddeleri ile ilgili değerlendirmeleri, akabinde Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Davut KAYA'nın Personele İmam-Hatip, Müezzin Kayyım ve Kur'an Kursu Öğreticiliğinin önemi hakkında bir konuşma yaparak, Dilek ve temennilerde bulunularak toplantı sona erdi.