26.07.2016

Müftülüğümüzün Temmuz Ayı Personel Toplantısı

2016 Yılı Temmuz Ayı personel toplantımız 25.07.2016 Pazartesi günü İl Müftülüğümüzün Konferans Salonunda İlçe Müftümüz Sayın Ömer KESKİN Başkanlığında, Sayın İl Müftümüzün de teşrifleriyle, İmam-Hatip, Müezzin Kayyım ve Kur’an Kursu öğreticilerinin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Toplantı, 15 Temmuz’da şehit olan kardeşlerimiz için Kur’an tilaveti okunarak ve dua edilerek başladı.

Toplantıya katılan İl Müftümüz Sayın Ahmet ÇELİK hocamız, İl Müftüleri toplantısı sonuç bildirgesi ile birlikte, 15 Temmuz 2016 tarihinde ülkemize yönelik gerçekleştirmeye çalışılan darbe girişimi ile ilgi değerlendirmelerde bulundu. İl Müftümüz Ahmet Çelik, 15 Temmuz darbe girişimini sert bir uslub ile kınayarak şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralı olan kardeşlerimize acil şifalar temennisinde bulundu.

Şehitkâmil Müftümüz Ömer KESKİN hocamız tarafından gündem maddeleri değerlendirilerek, içinde bulunduğumuz zor süreçte birlik ve beraber olmamız, Kur’an ve sünnet rehberliğinde Diyanet İşleri Başkanlığımızın çatısı altında görevimizi en iyi şekilde yapmamız gerektiği önemle vurgulandı.

Ayrıca: İlçe Müftümüz Ömer KESKİN, 15 Temmuz 2016 tarihinde ülkemize yönelik gerçekleştirmeye çalışılan hain darbe girişimini sert bir uslub ile kınayarak şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralı olan kardeşlerimize acil şifalar temennisinde bulundu.

Toplantı, dilek ve temennilerden sonra sona erdi.