23.11.2021

Altunova Ailesi tarafından Cami ve Kur'an Kursu yaptırılacak

Hayırsever Altunova Ailesi tarafından ilimiz Şehitkamil ilçesi Belkıs mahallesinde yaptırılacak Camii ve 4-6 Yaş Diyanet Anaokulu için protokol imza töreni düzenlendi.

Valilikte düzenlenen törene, Gaziantep Valisi Davut Gül, Milletvekili Müslüm Yüksel, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Vali Yardımcısı YİKOB Başkanı Muhammet Önder, Şehitkamil Kaymakamı Ömer Kalaylı, İl Müftümüz Dr. Hüseyin Hazırlar, Şehitkamil İlçe Müftüsü Feyyaz İdin ve Hayırsever İbrahim Altunova, Mustafa Altunova ile Müslüm Altunova katıldı.

Törende konuşan İl Müftümüz Dr. Hüseyin Hazırlar: “Hem Cami hem de 4-6 Yaş Kur’an Kursunun imzasını atmak üzere bir araya geldik. 4-6 yaş çocuklarımızın hayatındaki en kritik yaş şahsiyetlerinin, kimliklerinin oluştuğu iyiyi, doğruyu, güzeli öğrendikleri çağ. Dolayısıyla bu çağda verilen eğitim çocuğun geleceğini şekillendiriyor. Bugün burada imzasını attığımız protokol ile hayırseverimiz beş sınıflık 4-6 yaş yanında da caminin inşasını gerçekleştirecek. Bununla ilimizde yavrularımızın gitmek istediği bir mekân daha olacak. İnşallah ilimize hayırlı olur,” dedi.

İmzalar atıldıktan sonra Vali Gül tarafından Hayırsever Altunova Ailesi üyelerine teşekkür belgeleri verildi...