17.06.2021

Kur’an Kursunda Hafızlığa Geçiş Merasimi

İlimiz Şehitkamil İlçe Müftülüğüne bağlı Eruslu Ashab-ı Suffa Yatılı Kur'an Kursunda hazırlık sınıfını başarı ile tamamlayan öğrenciler için hafızlığa başlama programı düzenlendi.

Programa İl Müftümüz Dr. Hüseyin HAZIRLAR, Hacı Ahmet Ziylan Eğitim Merkezi Müdürü Kerim Şükrü ÜNLÜ, Şehitkamil İlçe Müftüsü Feyyaz İDİN, cami ve kursun banisi Hacı Ökkeş Eruslu, Kuran Kursu Yönetici ve öğreticileri, cami cemaatı ile öğrenciler katıldı.

Kur'an tilaveti ile başlayan Program, Kurs öğrencilerinin drama gösterisi, ilahi dinletisi, kırk hadis sunumu ile devam etti.

İl Müftümüz konuşmasında; rahmet, bereket ve şifa kaynağı, mutlu bir hayatın reçetesi olan Kur'an'ın hafızı olmanın, en büyük şereflerden biri olduğunu dile getirerek hafızlığın öneminden bahsetti. Akabinde Allah'ın kelamını gönüllerine nakşeden hafızlarımızı, anne-babalarını, onları yetiştiren hocaları tebrik ederek kursun banisi olan Eruslu ailesine maddi-manevi katkılarından dolayı teşekkür etti.

Hafızlığa geçen öğrencilere Başarı Belgesi ve çeşitli hediyeler verildikten sonra İlçe Müftüsü Feyyaz İDİN'in yaptığı dua ile program sona erdi...