25.03.2021

Kaplan Kardeşler Camii İbadete Açıldı

Araban ilçemizde gerçekleştirilen muhtarlar toplantısında bir muhtarımızın, caminin eski olduğunu ve yenilenmesi gerektiğini belirtmesinin ardından hayırsever KAPLAN KARDEŞLER caminin yapımını üstlenerek ivedilikle çalışmalara başladı. Araban İlçesi Yukarı Yufkalı Mahallesi KAPLAN KARDEŞLER CAMİİ’nin yapımı bir kaç ay gibi kısa sürede tamamlanarak ibadete hazır hale geldi.

İl Müftümüz Dr. Hüseyin HAZIRLAR camiyi ziyaret edip, kıldırdığı öğle namazının ardından: iyilik ve hayırda yarışı tüm boyutlarıyla hissettiğimiz bir şehir Gaziantep, bu camimiz de bunun güzel örneklerinden bir tanesi. Köyümüzün cami ihtiyacını duyar duymaz vakit kaybetmeden camimizi inşa eden Kaplan Kardeşler’e gönülden teşekkür ediyorum. Rabbim hayırlarını kabul eylesin. Böylelikle köyümüz Ramazan’ı camisi tamamlanmış olarak idrak edecek.

Bu vesile ile şehrimizin dini, manevi ve eğitim hayatına katkı sağlayacak hizmetlere öncülük eden bütün hayırseverlerimize teşekkür ediyorum.” açıklamasında bulundu.

Yapılan ziyarette İl Müftümüze, Araban İlçe Müftüsü Şakir AKTAŞ ve Yavuzeli İlçe Müftüsü Halil BİLİK de eşlik ettiler...

#DiyanetHaber #SONDAKİKA #TeşekkürlerDiyanet #gaziantep