30.07.2020

Anlamlı Bağış Gönülleri Mest Etti

İlköğretim 3. sınıf öğrencisi Muhammed AKAY biriktirdiği harçlıklarını Kurban olarak muhtaçlara ulaştırılmak üzere TDV'ye bağışladı. Oğlunun okulda da yardım faaliyetlerine gönüllü olarak katıldığını ifade eden babası Zekai AKAY, oğlu Muhammedin iki yıldır biriktirdiği harçlıklarıyla kurban bedelini tedarik ettiğini ifade etti.

İl Müftüsü ve TDV Gaziantep Şube Başkanı Dr. Hüseyin HAZIRLAR, en küçük bağışçımızın bu büyük ve anlamlı bağışından çok duygulandığını, yavrularımızın bu yaşlarda paylaşma ahlakını, yardımlaşmayı, iyilikte bulunmayı benimsemelerinin son derece önemli olduğunu belirtti. Çocuklarına rehberlik eden babası Zekai AKAY’a ve din görevlisi Hulusi Fedakar’a teşekkür eden İl Müftüsü Dr. Hüseyin HAZIRLAR, “Cenab-ı Hak alnını ak, başarılarını daim etsin, yolun iyilik olsun” şeklinde dua ederek, Şehitkamîl Müftüsü ile birlikte küçük Muhammed’e TDV yayınlarından oluşan kitap setini hediye etti.