30.07.2019

2019 Hafızlık Çalıştayı

Gaziantep İl Müftülüğümüzce,

İlçe Müftülüklerimizde yürütülen hafızlık eğitiminin planlanan hedeflere uygun, etkili ve verimli bir şekilde yürütülmesi amacıyla 24.07.2019  tarihinde  İl  Müftülüğü  hizmet  binasında, Hafızlık kurslarının bulunduğu İlçe Müftüleri, Hafızlık kurs yöneticileri ve Hafızlık iş ve işlemlerini yürüten personelin katılımıyla İl Müftü vekili Mehmet YAMAN’ın başkanlığında  "Hafızlık Çalıştayı” gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen Çalıştayda kurs yöneticileri eğitim sürecinde verimliliğin artırılması noktasında tespit ve tekliflerde bulundu. Karşılaşılan sorunların çözümü için istişare yapıldı. Çalıştay sonunda Hafızlık sürecinde herhangi bir sorun yaşanmaması için her türlü tedbirin alınması gerektiği vurgulandı.

Hafızlık eğitiminde çalışan görevlilerimize başarılar dilendi.