20.03.2024

4-6 Yaş Kur'an kursu öğrencilerimizden Çanakkale Destanı ve Şehitlerimizi Anma Programı

İlçemiz Müftülüğü Şehit Mehmet Deveci 4-6 Yaş Kuran kursumuzdan Çanakkale zaferi ve şehitlerimizi anma program düzenlendi.

Kur’an Tilaveti ile başlayan program minik öğrencilerimizin şiir okuması, oyunlar ve dönmeyi düsünmeden Çanakkale'de kahramanca savaşan Mehmetçiğin muharebe meydanında yapmış oldukları kahramanlıkları gösteren tiyatro gösterileri ile devam etti.

İlçe Müftümüz Mehmet ARSLANER, Çanakkale'de istiklal mücadelesi verip şehit olan Mehmetçiklerimiz başta olmak üzere tüm şehitlerimiz için dua ederek programın hazırlanmasında emeği geçen Kuran kursu öğreticilerine, cami din görevlilerine, öğrenci ve velilerine ayrı ayrı teşekkür etti.

Osmanlı camiinde düzenlenen programa Müftülüğümüz Şube müdürleri Mustafa GÜRÜN, Abdullah YAZAR, öğrenci ve veliler katıldı.