10.06.2022

4-6 Yaş Kur’an Kursları Yıl Sonu Etkinlik Coşkusu

İl Müftülüğümüzce Şehitkamil ve Şahinbey Müftülüğümüze bağlı 4-6 Yaş Kur’an Kurslarımızda eğitim gören minik yavrularımız için “2022 Yılı 4-6 Yaş Kur’an Kursları Yıl Sonu Programı” düzenlendi.

"Her çocuk bir nimettir ve Yüce Rabbimizin bizlere emanetidir "

Programın açılış ve selamlama konuşmasında;

"Çocuklarımıza değerlerimizi, Allah sevgisini, Peygamber aşkını, Vatan, Millet ve Ezan sevgisini saygıyı, doğruluğu ve güzellikleri öğretiyoruz" diyen İl Müftümüz Dr.Hüseyin HAZIRLAR "Her çocuk bir nimettir ve Yüce Rabbimizin bizlere emanetidir. Bizler de geleceğimiz, göz aydınlığımız olan yavrularımızın değerlerimizi öğrenecekleri mekanları, ortamları hazırlamak için büyük gayret içerisindeyiz " dedi.

"Bugün Şahinbey ve Şehitkamil Müftülüklerimize bağlı 4-6 Yaş Kur’an kurslarında öğrencilerimizin Yıl Sonu etkinliğini düzenliyoruz. Yavrularımızın gösterilerini,etkinliklerini izleyip şiirlerini, sunumlarını dinleyince bu yaş grubu Kur'an kurslarının ne kadar önemli bir işleve sahip olduğunu bir kez daha görmüş olduk" diyen Hazırlar konuşmasının devamında;

"Gazi Şehrimizde 4-6 yaş Kur'an kursları konusunda güzel gelişmeler oluyor"

"4-6 Yaş Kur’an kursları konusunda Gaziantep ilimizde çok güzel gelişmelerin olduğunu, müstakil, 5 ila 10 sınıf arasında değişen sosyal donatı, eğitim ve oyun alanları ile de planlanan Kurslarımızın sayısının günden güne arttığını" söyledi.

"Gazi Şehrimize teşekkür ediyorum"

Gazi Şehrimizin bu kurslar konusundaki çağrımıza destek verdiğini ifade belirten Hazırlar "Valiliğimize, Büyükşehir Belediyemize, Kaymakamlıklarımıza, İlçe Belediyelerimize, hayırseverlerimize ve Kurslarımıza sahip çıkan siz anne babalara bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

İl Müftümüz Hazırlar konuşmasının sonunda "Büyük emek sarfederek "Yılsonu Etkinlik Programı"nı icra eden öğrencilerimize, onları hazırlayan değerli hocalarımıza, her iki ilçe Müftümüze ve ekibine, katkıları sebebiyle Büyüksehir Belediyemize, programda görev alan hocalarımıza, tüm öğrenci ve velilerimize kalbi şükranlarımı sunuyorum" diyerek konuşmasını bitirdi.

Programa Vali Yardımcısı ve Şahinbey Kaymakam Vekili Bülent Uygur, Vali Yardımcısı ve Şehitkamil Kaymakamı Ömer Kalaylı, İl Müftü Yardımcıları, Şehitkamil İlçe Müftüsü Feyyaz İdin, Şahinbey İlçe Müftüsü Necati Şafak, Büyükşehir Belediyesi Yetkilileri, Öğrenciler ve veliler katıldı.

Program öğrencilerimize günün anısına madalya takdimi ve hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.