10.06.2022

Vekaletle Kurban Bağışı

Türkiye Diyanet Vakfı olarak bu yıl vekâlet yoluyla kurban kesim bedellerini yurt için 2 bin 250 TL, yurt dışı ise 1.800 TL olarak açıklanmasının ardından İlçemizde de Müftülüğümüz, cami görevlileri, Kur'an kursu öğreticileri ile kurulan vekaletle kurban bağış standları aracılığı ile kabul edilmeye başladı.

Vekaletle kurban bağışı yapan Hacı Mehmet AYAR bey'in vekaletle kurban bağışı İlçe Müftümüz Necati ŞAFAK tarafından alındı. İlçe Müftümüz Türkiye Diyanet Vakfı vekaletle kurban organizasyonuna destek vermek isteyenlerin vatandaşlarımız www.tdv.org ve bagis.tdv.org adreslerinden online olarak bağış yapabileceğinin yanı sıra il ve ilçe müftülükleri, TDV şubeleri, din görevlileri, İlçemizde balıklı parkı, karataş mahallesinde vb. belirli yerlerde kurulan vekaletle kurban bağışı standı ile tüm PTT şubeleri ve bankalar aracılığıyla da Türkiye Diyanet Vakfı kurban programına katılım sağlayabilecegini belirtti.

#kurbanınıpaylaşkardeşinleyakınlaş

Detaylı bilgi için 0 342 361 00 75