YENİ BİR ESER, ŞEHRİMİZE YENİ BİR EMANET…HACI HAMİT TÜZEL CAMİİ DUALARLA AÇILDI..
Şahinbey Yamaçtepe bölgesi Çamtepe Mahallemizde, hayırsever Tüzel Ailesi tarafından yaptırılan camimizin açılışını dualarla ve büyük bir mutlulukla gerçekleştirdik.
Şehrimizin manevi dokusuna değer katacak, ezanların yükseleceği, secdelerin çoğalacağı, gönüllerin buluşacağı bu güzel mabedin açılış törenine;
Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdulkadir Sökücü, Gaziantep İl Müftüsü Mustafa Soykök, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hakan Uğurlu, İl Emniyet Müdürü Celal Özcan, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Müftüsü Mehmet Arslaner, Hayırsever Orhan Tüzel ve Tüzel Ailesi ile çok sayıda protokol üyesi ve vatandaşlarımız katıldı.
Şahinbey Ulu Camii Müezzini Halil Bilgetay'ın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program protokol konuşmaları sonrası dua ve kurdele kesimi ile devam etti.
Bir cami sadece taş ve duvardan ibaret değildir.
Bir cami; ezanın, duanın, kardeşliğin ve ümmet bilincinin yükseldiği bir gönül mekânıdır.
Bu güzel eseri şehrimize kazandırarak kalıcı bir hayra vesile olan Tüzel Ailesi’ne gönülden teşekkür ediyoruz.
Rabbimizden niyazımız;
Bu caminin kubbesinden yükselen her ezanı kabul eylemesi, bu mabedde kılınan her namazı, edilen her duayı makbul eylemesi,
burada yetişecek her nesli hayırlı ve güzel eylemesi ve bu eseri yaptıran hayırseverlerimize dünyada huzur, ahirette ebedî ecir ve mükâfat nasip etmesidir.
Allah hayırlarını kabul eylesin, camimizi kıyamete kadar ibadet, huzur ve kardeşlik mekânı eylesin