ŞAHİN BEY VE ŞEHİTLERİMİZ DUALARLA ANILDI..
Gaziantep’in kurtuluş mücadelesinin simge ismi Şahin Bey şehadetinin yıl dönümünde anıtı başında düzenlenen programla rahmet ve minnetle anıldı.
Şahin Bey’in (Mehmed Said) aziz hatırasını yaşatmak amacıyla gerçekleştirilen programda, milli ve manevi duyguların ön plana çıktığı anlamlı faaliyetlere yer verildi. Öğrencilerin okuduğu şiirler ve İstiklal Marşı’nın coşkuyla okunmasıyla devam eden anma töreni, katılımcılara duygu dolu anlar yaşattı.
Program kapsamında Kur’an--ı Kerim tilaveti, protokol konuşmaları sonrası Şahinbey Müftümüz Mehmet Arslaner tarafından başta Şahin Bey olmak üzere tüm şehitlerimiz için dua edildi.
Anma programına İl ve İlçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.
Aziz şehidimiz Şahin bey’i, tüm şehitlerimizi, rahmeti rahmana kavuşan gazilerimizi ve tüm kahramanlarımızı rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. 