Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Şahinbey Müftülüğü Hafızlık Erkek Kur'an kurslarımızda eğitim gören ve son hafızlık tespit sınavında başarılı olan hâfızlar için Şahinbey Müftülüğü toplantı salonunda belge takdim programı düzenlendi.
Detay

Bayram Namazını kılmak, bayramın manevi atmosferini, coşku ve sevincini hissetmek için vatandaşlarımız "Ailece" camilerimize akın etti.
Detay

Tüm kardeşlerimizi camilerimizin manevi atmosferinde Ailece Bayram Namazında buluşmaya ve Bayram Namazından sonra hep birlikte ülkemiz, şehitlerimiz, Gazzeli mazlumlar, ve bütün kardeşlerimiz için dua etmeye davet ediyoruz.
Detay

İl Müftümüz Dr.Hüseyin Hazırlar, yapımında sona gelinen ve tefrişat aşamasında olan Şahinbey Müftülüğümüze bağlı Nazire Eruslu Erturhan 4-6 Yaş Kur'an kursumuzda incelemelerde bulundu.