12.10.2023

BAŞKANDAN DİN GÖREVLİLERİNE İKRAM

Camiler ve Din Görevlileri Haftaları Münasebetiyle İlçe Belediye Başkanı Mehmet Sait KILIÇ ilçemizde görev yapan din görevlilerine yemek ikramında bulundu. Yemeğe İlçe Kaymakamı Büşra UÇAR KOYUN’ da katıldı. İlçe Müftümüz Nihat KOÇ yaptığı konuşmada Belediye Başkanı Mehmet Sait KILIÇ’a ikramlarında dolayı ve bu günde din görevlilerini yalnız bırakmayan İlçe Kaymakamı Büşra UÇAR KOYUN’a teşekkür etti.

İlçe Kaymakamı Büşra UÇAR KOYUN ve İlçe Belediye Başkanı Mehmet Sait KILIÇ yaptıkları konuşmalarda din görevlilerinin gerek pandemi sürecinde ve gerekse 06 Şubat depreminde üstün gayret göstererek yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler ve bütün görevlilere hizmetlerinde başarılar dilediler.